3 D tisk izdelki po naročilu

3 D tisk – izdelki po naročilu

3D tiskanje je postopek izdelave trirazsežnih trdnih objektov skoraj katere koli oblike iz digitalnega modela. 3D tiskanje se doseže z uporabo aditivnega postopka, pri katerem se v različnih oblikah odlagajo zaporedne plasti materiala. Od tradicionalnih proizvodnih tehnik se razlikuje v tem, da se pri klasičnih metodah večinoma uporablja odstranjevanje materiala z metodami, kot sta rezanje ali vrtanje (subtrakcijski postopki).

 

Prototip

Za 3D tisk se največkrat odločimo ko potrebujemo prototip izdelka, ki ga razvijamo. Prototip je idealen vizualni in funkcionalni pripomoček, ki v procesu realiziranja skrajša čas razvoja, olajša komunikacijo med naročnikom in izvajalcem, zniža stroške in pospeši implementacijo izdelka na trg.

KAJ NUDIMO?

Za naše naročnike izvajamo izdelavo prototipa, izdelka ali nadomestnega dela, kar vključuje:

  • svetovanje
  • pomoč pri razvoju
  • profesionalnen 3D izris modela
  • 3D tiskanje izdelka
  • preverjanje ustreznosti.

Izdelave vsakega izdelka se lotimo individualno glede na namen njegove uporabe. Pri tem sledimo vašim željam in naredimo izdelek, ki bo zadostil prav vsem vašim potrebam.

Nova pot do vaših izdelkov

Novi izdelki ali rezervni deli, dekorativni predmeti ali individualne komponente za vaš trenutni projekt več ne predstavljajo težave.

Zaupajte nam svoje želje in skupaj bomo našli ustrezno rešitev.

S pravim pristopom in rešitvami, izdelek razvijemo hitro in kakovostno.

Kontaktni obrazec

Z uporabo kontaktnega obrazca se strinjate, da vaš elektronski naslov uporabimo za namene obveščanja in marketinških aktivnosti.

Kje nas najdete

EnglishSlovenia