Plise zavese za okna

Plise zavese

Plise zavese funkcionalna in dekorativna hkrati ter predstavljajo odlično rešitev za senčenje oken nepravilnih oblik. So odlična rešitev tudi za senčenje strešnih oken, zanje pa se odloča tudi vse več lastnikov zimskih vrtov. Izbirate lahko med ročnim ali elektro upravljanjem.

Glede na potrebe vam nudimo tri skupine tkanin:

  • prosojne – ustvarjajo prijeten ambient
  • polprosojne – z metaliziranim nanosom odbijajo toploto in delno tudi svetlobo
  • zatemnitvene – prostor zatemnijo in ščitijo pred vročino oziroma mrazom

Plise senčila so idealna za senčenje in zastiranje pogledov oken nepravilnih oblik.

Plise senčila so izjemno priljubljena metoda senčenja, ki omogoča učinkovito zaščito pred sončno svetlobo in ohranjanje zasebnosti v prostoru. Plise senčila so sestavljena iz tkanine, ki je zložena v harmoniko in se premika s pomočjo vrvic ali verižice.

Ena izmed glavnih prednosti senčenja s plise senčili je nadzor nad svetlobo. S pomočjo plise senčil lahko natančno prilagajamo količino svetlobe, ki vstopa v prostor. Z enostavnim potegom vrvice ali verižice lahko senčila zložimo ali razpremo ter tako ustvarimo želeno stopnjo senčenja. To je še posebej koristno v prostorih, kjer je potrebna prilagodljivost glede na trenutne potrebe, kot so na primer pisarne ali dnevne sobe.

Poleg nadzora nad svetlobo, plise senčila omogočajo tudi ohranjanje zasebnosti v prostoru. S pravilno nastavitvijo senčil je mogoče preprečiti neposreden pogled v notranjost, hkrati pa še vedno omogočiti prehod svetlobe. To je še posebej pomembno v primeru stanovanj ali pisarn, ki se nahajajo v bližini prometnih cest ali drugih mestnih središč.

Plise senčila oz. plise zavese so prilagodljiva tudi glede na obliko oken. Zaradi svoje zložljive narave se lahko prilagajajo različnim oblikam in velikostim oken, vključno s strešnimi okni ali okni nenavadnih oblik. Tako omogočajo celovito senčenje prostora, ne glede na njegovo arhitekturno zasnovo.

Estetski vidik je prav tako pomemben pri plise senčilih. Na voljo so v številnih barvah, vzorcih in materialih, kar omogoča prilagajanje notranjemu dizajnu prostora. Plise senčila lahko dodajo prostoru eleganten in sodoben videz ter ga naredijo bolj privlačnega.

Plise senčila so tudi energetsko učinkovita. S pravilno nastavitvijo senčil je mogoče zmanjšati pregrevanje prostora v poletnih mesecih, kar zmanjšuje potrebo po uporabi klimatskih naprav. Prav tako omogočajo ohranjanje toplote v prostoru v zimskem času, kar zmanjšuje stroške ogrevanja.

Na podlagi teh prednosti je jasno, da so plise senčila odlična izbira za senčenje prostorov. Omogočajo nadzor nad svetlobo, ohranjajo zasebnost, se prilagajajo različnim oblikam oken, imajo estetsko vrednost in so energetsko učinkovita rešitev. Ne glede na to, ali gre za dom, pisarno ali javni prostor, so plise senčila praktična in funkcionalna izbira.

Nahajamo se v IOC Trzin. Za ogled lokacije sledite povezavi KONTAKT

Za več fotografij obiščite našo Facebook stran: Senčila design Vertikal

ne veste katera senčila izbrati?

EnglishSlovenia