O podjetju

Podjetje Design Vertikal je bilo ustanovljeno leta 1990 s prvotno dejavnostjo proizvodnje in prodaje lamelnih zaves.

Zaradi sprememb na trgu ter naraščajočo konkurenco pri izdelavi senčil se je podjetje specializiralo za proizvodnjo screen senčil, s katerimi smo bili prvi prisotni na slovenskem trgu in trgu JV Evrope. Smo glavni zastopniki vodilnega proizvajalca screen tkanine MERMET za področje Jugovzhodne Evrope. Tkanine odlikuje visoka kvaliteta ter izredne termične sposobnosti. Poleg opremljanja večjih objektov se posvetimo tudi individualnim strankam, katerim izdelamo in montiramo senčila po meri.

V ponudbi našega podjetja najdete notranja in zunanja screen senčila, senčila za zimske vrtove, zatemnitvene roloje, panelne in lamelne zavese, plise dekorativne in termo zavese, alu rolete in žaluzije, brisoleje in markisolete, markize ter projekcijska platna.

Zavedamo se, kako pomembno je biti dober, trudimo pa se, da bi bili še boljši. Prav zaradi tega smo razvili tudi patent WINDSTOP, kot novost na trgu pa vam ponujamo novo generacijo senčil SOLARTIS.

Obiščete lahko tudi našo stran www.screen-sencila.si

www.tende-markize.si

about-1

Sodelovanje z arhitekti in projektanti

Naše delo vključuje tudi svetovanje arhitektom in projektantom, saj je zasnova senčil v zgodnjih fazah projekta bistveno enostavnejša. Skupaj z njimi predvidimo rešitve za najzahtevnejše objekte.

Zakaj izbrati naša senčila?

Naša senčila so narejena iz najkvalitetnejših materialov. Komponente za izdelavo senčil so proizvedene iz EU držav (Francija, Nemčija, Italja).

Naša senčila proizvajamo sami, zato jih lahko prilagodimo individualnim potrebam.

Za naša senčila nudimo tudi reden servis in vzdrževanje.

Ker smo družbeno odgovorno podjetje, vam lahko ponudimo tudi tkanine, ki so narejene iz recikliranih materialov. Za vse naše tkanine, vam zagotavljamo garancijo zadovoljstva.

Vodilni za screen senčila

Prednosti naših storitev

Naše podjetje poseduje edinstveno proizvodnjo, ki nam omogoča, da tudi za konkurenčna podjetja izvajamo storitve povezane s senčili. Partnerjem nudimo laserski razrez in varjenje tkanin s sistemom ULTRASONIC.

Kot uradni zastopnik za visokokakovostne tkanine MERMET, izvajamo tudi dobavo, razrez in varjenje screen in drugih tkanin.

Poslanstvo

Podjetje Design Vertikal d.o.o. je družinsko podjetje specializirano za proizvodnjo senčil.

V  vseh letih delovanja smo se specializirali za proizvodnjo screen senčil. Delovanje podjetja in načrti za prihodnost so zastavljeni jasno tako, da zadovoljujejo najvišje standarde kakovosti. Naše podjetje se lahko pohvali z lastno proizvodnjo, ki je ena redkih na slovenskem trgu. Kljub hitrim arhitekturnim spremembam se prilagajamo zahtevam trga z inovativnimi rešitvami, ki jih razvijamo skupaj z arhitekti in oblikovalci.

Doseganje zastavljenih ciljev nam omogočajo:

  • najkvalitetnejše tkanine in alu materiali
  • kakovost storitev in montaže
  • sledenje trendom in dizajnu
  • inovativne arhitekturne rešitve
  • individualen pristop
  • upoštevanje želj  in potreb kupcev.
EnglishSlovenia