Panelne zavese

Panelne zavese

Za steklene stene večjih dimenzij so najboljši izbor panelne zavese, ki prinašajo v prostor toplino barv in funkcionalno uporabo, saj lahko uporabimo številne termoizolacijske tkanine.

Možnost potiska unikatnih vzorcev in vzorcev po vaših željah.

Zavese so eden izmed značilnih gradnikov prostora, ki imajo poleg uporabne funkcije tudi zelo močno dekorativno noto. Njihova osnovna funkcija je senčenje pred intenzivno svetlobo in zagotavljanju zasebnosti, hkrati pa služijo tudi kot toplotni izolator. Panelne zavese so idealne za večje steklene površine, prav tako jih mnogi uporabljajo kot pregrado za večje prostore. Z njimi hitro razdelite prostor na dva dela, izbirate lahko med različnimi materiali in tako prilagodite senčenje vašim individualnim potrebam. Njihove čiste linije pričarajo eleganco, prostori postanejo sodobnejši, saj nenehno sledijo aktualnim trendom.

Pri izbiri panelnih zaves svetujemo previdnost glede dolžine, kratke zavese vizualno znižajo prostor in obratno.

V našem podjetju si lahko ogledate vzorce različnih tipov panelnih zaves. Za prostore, ki nimajo dobre naravne osvetlitve svetujemo bolj prosojne tkanine, ki prepuščajo svetlobo, hkrati pa zastirajo radovedne poglede v notranjost. Debelejše oziroma bolj neprosojne tkanine pa izberemo v primerih, ko želimo prostor zatemniti.

Panelne zavese so zanimive tudi zaradi gladkih površin, saj so bolj odporne na prah. Arhitekti se običajno za panelne zavese odločajo v sklopu minimalistično opremljenih ambientov.

Vzorce na panelnih zavesah lahko prilagodimo vašim željam, npr. s potiskom fotografij vaših najbližjih ali poljubnemu vzorcu.

panelne zavese
satine5550

Potrebujete pomoč?

Nahajamo se v IOC Trzin. Za ogled lokacije sledite povezavi KONTAKT

Za več fotografij obiščite našo Facebook stran: Senčila design Vertikal

EnglishSlovenia