Hypo Ljubljana

DZIR Trzin
Poslovna stavba Dunajska
SVEA Zagorje ob Savi

Hypo banka LjubljanaIndustrial Project

Zunanja screen senčila

Pogosto smo se srečevali z dilemami, katero vrsto senčila izbrati, da bo učinek senčenja kar najboljši. Ko smo želeli dobro termoizolacijo, smo izbrali rolete, vendar je bila slaba stran tega senčila ta, da smo prostor tudi zelo zamračili. Aluminijaste žaluzije predstavljajo ugodno senčenje, vendar hkrati dobimo pred oknom “grelno telo”, saj se aluminijaste lamele na soncu zelo segrejejo. Ko smo nato prezračevali tople prostore, so nam v stanovanje vdrle muhe in komarji. Vsak plus je prinesel s sabo vsaj en velik minus.

Senčila SOLARTIS – zunanji screen Satine 5500 v kaseti UNI 86 z ZIP vodili.

Zunanja screen senčila so optimalna kombinacija toplotne zaščite (do 88%), UV zaščite (do 97%) in zaščite pred insekti. Vse to le v enem senčilu. Nova generacija zunanjih screen senčil je neobčutljiva na veter tudi pri sunkih vetra do 120 km/h. Ta senčila so primerna predvsem za stanovanjske hiše ter poslovne prostore. Z novimi rešitvami lahko preprečimo radovedne poglede mimoidočih v vaše bivalne prostore tudi zvečer, ko imate prižgane luči v stanovanju.

Screen fiberglass zunanja zaščita steklenih površin zagotavlja maksimalno zaščito objekta. Ustavlja od 92% do 97% UV sevanja. Infrardeče sevanje, ki se pri padcu na stekleno površino in prehodu v notranjost, pretvarja v toploto, je zaustavljeno na materialu. Tako je tudi samo steklo zaščiteno pred segrevanjem in učinek zaščite notranjosti dosega maksimum.

Kakovostni sistemi za premikanje screen-a zagotavljajo izredno dolgo dobo delovanja in istočasno nudijo zaščito pred soncem, vetrom in insekti. Z avtomatizacijo pa dosegamo maksimalno učinke pri energijski učinkovitosti hlajenja in ogrevanja objekta.

Antistatični premaz preprečuje dodatno nabiranje prahu na tkanini.

Najboljša screen senčilaNunc consectetur metus nec massa consequa.

Ker imamo lastno proizvodnjo senčil, uresničujemo individualne želje in se prilagodimo vašim potrebam. Prav lastna proizvodnja nam omogoča konkurenčne cene in fleksibilnost.

Potrebujete pomoč?

EnglishSlovenia